Boks’ta Teşkilatlandırma Çalışmaları Tamamlandı

0
110

nuri erdener2Türkiye Boks Federasyonu, kısa bir süre önce ilimizde örgütlenme adına girişimde bulunarak, Hatay Boks İl Temsilciliğine eski Boksör Nuri Erdener getirmişti. İl Temsilcisi Erdener, kısa zaman zarfında gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde il genelinde de teşkilatlandırma çalışmalarını tamamladı.

Hatay Boks İl Temsilciliği görevine getirtilen eski Boksör Nuri Erdener, Hatay il genelinde gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar neticesinde alt yapı çalışmalarını tamamladı. Hatay il merkezinde ve ilçelerde yeni fahri temsilciliklerle boks sporunun ilimizde daha iyiye doğru gitmesi ve yapılanların kalıcı kalması sebebiyle il genelinde teşkilatlandı. Antakya merkezde temsilciliklere Gazeteci ve Tekvandocu Mehmet Hüseyin Zorkun, İskenderun’da da Ahmet Yüksel, Adnan Tink, Burhanettin Durgunöz, Alper Davut, Yılmaz Akpınar ve Selami Ergüven getirildi.

İlimizdeki tüm ilçelere de temsilciler, antrenörler ve görev yapacak hakemlerin belirlendiğini belirten Erdener; “Hatay ilinde boks sporunun yeniden canlanması için geçmişte görev alan boks ile ilgilenen tüm spor adamlarını Türk boks sporu adına göreve davet ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here