Cumartesi Günü 3. Lig, Pazar Günü 2. Lig Heyecanı

0
100

spor-program13. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor bay takım olması nedeniyle bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

Spor Toto 3. Ligde ilimizi temsil eden takımlarımız bu hafta maçlarını Cumartesi günü oynayacaklar. 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor bay takım olması nedeniyle bu haftayı maç yapmadan geçirecek.

3. Lig 1. Grup temsilcilerimizden Kırıkhanspor kendi saha ve seyircisi önünde Kızılcabölükspor’u konuk edecek. Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanacak olan maçtan mutlak galibiyetle çıkmak hedefinde olan Sarı-Lacivertli ekip 3 puan parolasıyla yaptığı hazırlıklarını tamamladı. Kırıkhanspor-Kızılcabölükspor maçı yarın saat 14.30’da başlayacak.

3. Lig 1. Gruptaki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanına çıkacak. Kazım Karabekir Stadyumunda oynanacak olan maç yarın saat 19.00’da başlayacak.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz Payasspor kendi saha ve seyircisi önünde Sancaktepe Belediyespor’u konuk edecek. Mavi-Beyazlı ekip, Payas İlçe Stadyumunda oynanacak olan Sancaktepe Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Ligde son maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara doğru tırmanan Hatayspor ise hafta sonunda karşılaşacağı Bayrampaşa maçı için İstanbul’a gidiyor. Hafta başından beri kendi tesislerinde çalışan Bordo-Beyazlı futbolcular maçın oynanacağı stadyumda son bir çalışma yaparak maça hazır hale gelecek. Hatayspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini eklemek istiyor. Gürses hoca idaresinde çalışmalarını yoğun bir tempo içerisinde sürdüren Bordo-Beyazlı futbolcular Bayrampaşa’yı deplasmanda yenerek Antakya’ya üç puan ile dönmek istediklerini belirttiler. Takımlarımızın bu haftaki programı şöyle olacak:

Bayrampaşa-Hatayspor

4 Ekim 2015 Pazar Saat: 15.30

Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı

Hasan Ertuğan, Tamer Tekbaş, Hulusi Akırşan

Kırıkhanspor-Kızılcabölükspor

3 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 14.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Burak Taşkınsoy, Abdurrahman Duman, Mehmet Ali Akkor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Erzin Belediyespor

3 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 19.00

Kazım Karabekir Stadı

Ramazan Keleş, Uğur Baş, Turgay Emre Memişoğlu

Payasspor-Sancaktepe Belediyespor

3 Ekim 2015 Cumartesi Saat: 14.30

Payas İlçe Stadı

Gökmen Karataş, H. Mehmet Ekmekyermez, Ali Etlikci

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here