Çöloğlu; “Birliktelik ve Güç Oluşturma Gayesindeyiz”

0
116

Kentteki Esnaf Oda Başkanları Kahvaltıda Bir Araya Geldi…

İskenderun Esnaf Odalarının geleneksel hale getirdiği, kahvaltılı kaynaşma ve dayanışma toplantısına bu kez Bakkallar Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu ev sahipliği yaptı. Dün Cüneyt Pizza’da gerçekleştirilen dayanışma kahvaltısında konuşan Oda Başkanı Çöloğlu, esnaf odaları olarak daha güçlü görünmek ve birlikteliği sağlamak adına gerçekleştirilen bu toplantıların her ay devam edeceğini belirtti.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in yanı sıra İskenderun Ticaret Odası (İTSO) Başkan Vekili Bülent Seküçoğlu ve Ticaret Borsası (TB) Genel Sekreteri Engin Vayisoğlu’nun da davet edildiği esnaf odalarının kaynaşma kahvaltısında konuşan Oda Başkanı Çöloğlu; “Sivil toplum örgütlerinin kararları çok ciddiye alınmamaktadır. Bizde tüm oda başkanları olarak bu tür etkinliklerle bir araya gelerek birliktelik ve güç oluşturma gayesindeyiz” dedi.

Böylesi bir etkinlikte bulunmaktan büyük keyif aldığını ifade eden Kaymakam Ali İhsan Su da kısa bir konuşma yaparak; “Bu birlikteliğimiz bizim en büyük güzelliğimiz ve geleneğimizdir. Bizler gücümüzü birliktelikten alırız. Bu tür etkinlikler, kaynaşmayı sağladığı gibi kentin sorunlarını da çözme noktasında etkili olmaktadır. Ayrıca kalpleri manevi anlamda kaynaştırmakta, maddi anlamda da sorunların çözümünü sağlamaktadır” dedi.

Belediye Başkanı Civelek ise, rekabetin acımasız geçtiği bir dönem yaşandığını dile getirerek; “İnsanların sevgi, saygı ve dostluğa ihtiyacı var. Rekabeti de bu birliktelik içerisinde yapmamız gerekir. Bunu da İskenderun’da sağlayan oda başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu dayanışmanın sürdürülmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here