“Cinsiyet Ayrımcılığının Olmadığı Bir Dünya İstiyoruz”

0
161

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Çakmaklı;

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, 8 Mart Dünya Emekçiler Günü dolayısıyla etkinlik düzenledi. Etkinlikte dernek çalışmalarına emek veren, katkı sağlayan Av. Suzan Şahin ve Öğretmen Gülhanım Özcan’a plaket takdim edildi.

Asmalı Konak’ta düzenlenen etkinliğe CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, İskenderun Palmiye Rotary Kulübü Dönem Başkanı Demet Özal, CHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Av. Suzan Şahin Dudu, dernek bünyesindeki çocukların anneleri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Etkinlikte sahne alan Bağlama-solist Hakan Ünlü ile Gitar-solist Atilla Yılmaz,  seslendirdikleri birbirinden güzel parçalarla hem hüzünlendirdiler hem de neşelendirdiler.

Etkinlikte konuşan İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı; “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü hafta sonu kadınlarımız ve üyelerimiz ile beraber kutladık. Temennimiz barış ve demokrasi ortamında kadınlarımızın her alanda aktif olarak rol alması ve buna fırsat verilmesidir. Bugün cinsiyet ayrımcılığının olmadığı, kadınların cinsel tacize ve tecavüze uğramayacakları bir dünya  istiyoruz. Çocuklarımızı yetiştiren kadınlarımızın her alanda kendilerini ifade etmelerine olanak tanınmasını diliyoruz. Biz dernek çatısı altında bulanan kadınlarımızın her zaman yanında olmaya, onları kucaklamaya devam edeceğiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here