CHP’ye 400 Kişilik Katılım

0
81

chp katılım1Eryılmaz; “Katılımların Artarak Devam Etmesi İçin Çalışmalarımız Sürecek”

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Hatay’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmelerden sorumlu) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Parti İl Binasında partililerle bir araya geldi. CHP Kırıkhan İlçe Örgütü’nün düzenlediği dayanışma yemeğine de onur konuğu olan Tekin Bingöl’e Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş,  Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu, Mehmet Ali Edipoğlu, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve çok sayıda partili eşlik etti.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen dayanışma yemeğinde 400 vatandaşımız büyük bir coşku ile Cumhuriyet Halk Partisine katıldı. CHP’ye yeni üye olan vatandaşlara rozetlerini Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’le birlikte Milletvekilleri taktı.

chp katılım2

Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı ve yönetimi tarafından organize edilen dayanışma yemeği hakkında değerlendirmede bulunan Milletvekili Eryılmaz; “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Tekin Bingöl, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Lütfi Savaş, Milletvekili arkadaşlarım, Belediye Başkanlarımız, parti yöneticilerimiz, muhtarlarımız, milletvekili aday adaylarımız ve partili arkadaşlarımızın katıldığı bu dayanışma yemeğini düzenleyen Kırıkhan İlçe Başkanımız Sayın İsmet Buğdaycı ve yönetimine,  gücünü sadece ve sadece halktan alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadrolarına katılan arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Yeni katılan arkadaşlarımız bizlere ayrı bir şevk ve güç kattılar. Bu katılımların artarak devam etmesi için çalışmalarımız sürecek. Türkiye’nin birleştirici gücü CHP’ye sahip çıkmak, çocuklarımızın geleceğine, alın terine, emeğe, din, dil köken ayrımı yapmadan insana sahip çıkmaktır. AKP faşizmini yıkmak üzere dalga dalga geliyoruz. Daha güçlü daha kararlı olarak halkın iktidarına yürüyoruz. Ülkemizi aydınlığa beraber taşıyacağız” ifadelerine yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here