Başkan Savaş, Talepleri İvedi Bir Şekilde Yerine Getirdi

0
48

savaş-osb hizmet1Başkan Savaş’ın İş Güvenliğindeki Hassasiyeti Takdir Edildi

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Antakya Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) düzenlemiş olduğu toplantıya katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, iş güvenliği amacıyla istenilen talepleri ivedi bir şekilde yerine getirdi.

Antakya Anemon Otel’de düzenlenen “4. Sanayiciler Geleceğe Nasıl Hazırlanıyor?” başlıklı toplantıda Antakya OSB’nin Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali yapmış olduğu konuşma sırasında Başkan Savaş’tan iş ve sanayi güvenliği adına birçok talepte bulundu.

İş ve çalışan güveliğine oldukça büyük önem veren Başkan Savaş, bu talep üzerine hemen atağa geçerek Antakya OSB’ye İtfaiye ve ulaşım istasyon alanlarını kurdu ve dün OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yapılan bu çalışmalar hakkında kısa bir açıklama yapan Başkan Savaş, iş güvenliğinin daha da artması ve daha sağlıklı bir iş ortamının oluşması amacıyla Antakya OSB’ye hiçbir çalışmadan kaçınmayacaklarını ifade etti.

Antakya OSB Başkanı Kabaali ise, Başkan Savaş’a ilettiği taleplerin ivedi bir şekilde yerine getirilmesinden ötürü ve Başkan Savaş’ın bu konudaki duyarlılığının kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here