CHP’li Vekiller Sandıkları Boş Bırakmadı

0
291

oy-chp1Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekilleri ve adayları da, dün gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde bağlı bulundukları mahallelerde oylarını kullandılar.

Sabah erken saatlerde oyunu kullanan CHP Hatay Milletvekili Hilmi Yarayıcı, kullandığı oy kadar, ona sahip çıkmak gerektiğinin bilinciyle tüm sandıkları gezdiğini ifade ederek; “Bu sabah ilk işimiz sandığa giderek oyumuzu kullanmak oldu. Daha mutlu, daha huzurlu, ötekileştirmenin olmadığı, barış ve kardeşliğin hüküm süreceği bir Türkiye’ye ulaşmanın inancını yüreğimizde hissederek” dedi.

oy-chp2

Oyunu İskenderun Mithatpaşa İlkokulunda kullanan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da; “Oyumu kullandım. Mutlu, aydınlık, huzurlu ve barış içinde bir Türkiye’ye kavuşmak dileğiyle. Hayırlı olsun” diyerek, kent genelinde pek çok sandığı gezdi.

oy-chp3

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal da Eşi Esin Topal ve Oğlu Yusuf Kemal Topal’la birlikte oyunu Samandağ Uzunbağ Ortaokulunda kullandı. Topal; “Çocuklarımız için, geleceğimiz için, ülkemiz için sandıktaydık. 1 Kasım 1922’de saltanatı kaldırıp halkın iktidarını kurmuştuk, bugün de başka bir saltanata son veriyoruz. Seçime katılan tüm yurttaşlarımıza sevgi ve saygılarımla” diyerek seçimin hayırlar getirmesini temenni etti.

oy-chp4

CHP Hatay Milletvekili 5. sıra adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu da oyunu kullanarak, seçimin ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Savaş Oyunu Kullandı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Doç. Dr. Nazan Savaş oylarını kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirmek amacıyla Vali Teoman İlkokulu’ndaki sandığının başına giden Başkan Savaş; “Aydınlık Türkiye yolunda, geleceğimiz için, huzur ve barış için oyumuzu kullandık. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

oy-chp5

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here