Vekil Karasayar Oyunu Kullandı, Sandıkları Gezdi

0
149

oy-ak parti1Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oyunu kullandı. İskenderun Gazi İlkokulunda oyunu kullanan Milletvekili Karasayar, seçimlerin ülkemize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar daha sonra beraberinde, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve ilçe yönetimi ile birlikte kent genelindeki sandıkları gezdi.

oy-ak parti2

Ak Parti Hatay Milletvekili Avukat Adem Yeşildal da oyunu kullandıktan sonra; “Demokrasimizin ana unsuru Seçme ve Seçilme hakkına istinaden Oy’umuzu kullandık. Ülkemize milletimize ve demokrasimizin gelişmesine katkı sağlayacağı umuduyla hayır olmasını diliyorum” diye konuştu.

Oyunu eşi Feray Dingil ile birlikte İskenderun Mithatpaşa İlkokulunda kullanan Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, huzur ortamında bir seçim sürecinin yaşandığını ifade ederek, seçim bölgelerini ziyaret ederek görevlilere, emniyet güçlerine kolaylıklar diledi.

oy-ak parti3

Başkan Dingil seçim sonunda; “Bugün yapılan seçim ile birlikte bir seçim dönemini daha huzur ve güven ortamında tamamladık. Sevgili hemşerilerim oyları ile şehrimizin ve ülkemizin geleceğini oyladılar. Seçim sonuçlarının hepimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Halkımızın gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. Bu günlere çok çalışarak, çok emek vererek geldik. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here