Çalışkan; “Seçim Sonuçları Ülkemize Hayırlar Getirsin”

0
93

oy-saadet1Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, dün gerçekleştirilen 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde oyunu kullanmasının ardından kısa bir açıklama yaptı.

Seçim sonuçlarının Hatay’ımıza ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini dileyen Çalışkan; “Elbette çok gergin bir seçim süreci geçirdik umuyorum ki bugünle birlikte artık normalleşmeye başlarız. Sandıktan çıkan seçmen iradesine hep birlikte saygı gösteririz. Umuyorum ki artık bugünden itibaren ülke gerçek gündemi ile meşgul olur ülkeyi tehdit eden iç ve dış unsurlara karşı ekonomik problemlere karşı el birliği içerisinde hareket edilerek bir çözüme kavuşturulur.

Saadet partisi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu millet için bu memleket için her türlü fedakârlığı göstererek tüm çalışmaları yapmaya gayret göstereceğiz. Seçimden çıkan sonuç başımızın tacıdır, biz aday olduğumuz gün bu millet için bu milletin değerlerinin mücadelesini vermeye başladığımız gün zaten kazanmıştık, bizim için şu anda bundan sonra memlekete millete bulunduğumuz bu şartlarda yeniden hizmet etmenin fedakârlıkla karşılık beklemeden hizmet etmenin süreci yeniden başlamıştır. Bu vesile ile ben özellikle seçim süreci boyunca bizi evlerine işyerlerine bizzat misafir eden radyolarında televizyonlarında dinleyen her türlü propagandamızda gazetelerde haberlerimizi okuyan rahatsız ettiğimiz veya etmediğimiz bizi kabul eden herkese de tekrar saygılar sevgiler sunuyor tüm seçimin Hatay’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here