CHP’li Turan Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

0
92

kamil turan26“CHP’nin Bütünleşmeye ve Dayanışmaya İhtiyacı Var”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan çalışma arkadaşlarıyla birlikte partisinin Kumlu İlçe Teşkilatına ziyaret gerçekleştirdi. Aday adayı Mustafa Kamil Turan’ı Kumlu İlçe Başkanı Ali Biçer, belediye meclis üyeleri ve yöneticiler karşıladılar.

Konuşmasına kendisini ve çalışma arkadaşlarını tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan Kumlu da tüm olumsuz koşullara rağmen özveriyle çalışan ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıran ilçe teşkilatını tebrik etti.

Siyasette başarının yerelden başladığını ve Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmış olmanın genel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını arttıracağını söyleyen Turan, 30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediyesini kaybetmekten derin bir üzüntü yaşadıklarını seçim başarısının adayların bireysel çalışmalarıyla değil örgütle birlikte ve örgütün düzenli çalışmasıyla elde edilebileceğini belirtti.

kamil turan27

Diğer CHP milletvekilliği aday adaylarının çalışmalarının da partiye heyecan kattığını ve güçlendirdiğini ifade eden Turan, partiye en büyük zararın partilileri ötekileştirmek olduğunu, partiye ihanet etmemiş her üyenin bir değer olduğunu, kimsenin dışlanmaması ve ötekileştirilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi. Partinin bütünleşmeye, birleşmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu bu dayanışmanın CHP’yi 2015 seçimlerinde iktidara taşıyacağına inandığını belirten Turan, parti içinde disiplinin de mutlaka işlemesi gerektiğini vurgulayarak; “Kimse kendisini Cumhuriyet Halk Partisi’nden üstte görmemelidir” dedi.

Turan, Hatay Büyükşehir Belediyesinin büyük bir güç olduğunu, örgütle birlikte uyum içerisinde çalışıldığı taktirde Kumlu’da belediye başkanlığında CHP bayrağının dalgalanmasının mümkün olduğunu belirtti.

CHP Kumlu İlçe Başkanı Ali Biçer, Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Kırıkhan İlçe teşkilatını da ziyaret eden Mustafa Kamil Turan, burada da İlçe sekreteri Cemiyet Kuşluoğlu ve partililer ile bir araya geldi. Daha sonra Reyhanlı İlçe örgütüne geçen Turan’ı Reyhanlı da İlçe Başkanı Tamer Apiş ve yöneticiler karşıladılar.

Kumlu, Kırıkhan ve Reyhanlı gibi solun uzun zamandır iktidar olmadığı yerlerde CHP bayrağını taşımanın zor ve yürek işi olduğunu vurgulayan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan aday adaylığı için başvuruda bulunacağını öğrendiği ilçe başkanı Tamer Apiş’e de başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here