Ak Parti İl Başkan Adayı Atıç, İskenderun’da Partililerle Buluştu

0
108

akp toplantı1Önümüzdeki hafta sonu gerçekleştirilecek Ak Parti Hatay İl Kongresinde İl Başkanlığına aday olan Avukat Ahmet Atıç, İskenderun İlçe örgütünde ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları yönetici ve partililerle bir araya geldi.

İskenderun İlçe binasında dün düzenlenen toplantıda AKP İl Başkan adayı Ahmet Atıç, partililere seslendi. ‘Yeni süreçte, yeni ivme, yeni bir Hatay ve yeni teşkilatlanma’ mesajı veren Atıç, İl başkanı Murat Genco’nun aday olmayacağını açıklamasının ardından Genel Merkez’in davetiyle Ankara’ya gittiklerini anlattı. Atıç, iki günlük mülakat ve görüşmelerinin ardından il başkanlığı için adaylık teklifinin getirildiğini ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de görüşme yaptıklarını kaydetti. Atıç, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da bu sorumluluğun altından kalkma sözü verdim” dedi.

Atıç, başkanlık görev süresi içinde ‘ilçelerde olan bir il başkanlığı’ çalışması yürüteceklerini belirterek, görev süresinde saha çalışmasından kopmayacakları, teşkilat sorunlarını hızlı çözme sözü verdi ve 5. kongrenin ardından başlayacak çalışma dönemini ‘yeni bir siyasi duruş ve diriliş’ olarak gördüklerini söyledi. Atıç, bir soru üzerine il yönetimi listesinin henüz kesinleşmediğini, listeyi her ilçeden katkı vermek isteyenlere açık tuttuklarını belirtti.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da kongreye kalabalık katılım için davette bulunduğu toplantıda parti olarak iktidarda oldukları süre içinde ‘insanlık, adalet ve hakkın mücadelesini’ verdiklerini söyledi.

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun da, Pazar günü yapılacak kongreye katılmak üzere Hatay’a gelecek Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun karnaval havasında karşılanması için mahalle sorumlularına kadar tüm birimlerin kongreye katılmaları çağrısında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here