CHP’li Turan; “Kimse Kendisini Cumhuriyet Halk Partisinden Büyük Görmemeli”

0
108

kamil turan13Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan, partisinin Altınözü İlçe Teşkilatını ziyaret ederek CHP Altınözü ilçe başkanı Hamit İsaoğulları, yönetim kurulu üyeleri ve partililer ile bir araya geldi.

Konuşmasına kendisini ve birlikte geldiği çalışma arkadaşlarını tanıtarak başlayan Mustafa Kamil Turan; “30 Mart seçimlerinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanılmasında alınan her oyun önemi vardır. Altınözü’nde CHP bayrağını taşımak zordur, sizler bu zor şartlara rağmen mücadeleyi bırakmadınız. Hatay’ı iktidara teslim etmediniz, Recep Tayyip Erdoğan’ı yendiniz ve bu bölgede bir dönemi kapattırdınız, yüreğinize sağlık!” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığını kazanmış olmanın genel seçimlerde de Cumhuriyet Halk Partisi’nin oylarını arttıracağının buradan belli olduğunu söyleyen Turan; “Yıllardır kısıtlı imkanlarla siyaset yapıyorsunuz, daha öncede bir kaç defa sizleri ziyaret ettim ama şimdi farklı, yerel seçimlerden sonra tüm Hatay’da CHP ilgi odağı oldu. Buradaki kalabalıktan da görülüyor ki CHP’ye olan teveccühle ilçe binasına sığmaz olmuşsunuz” dedi.

Siyasette kazanımları kaybetmemek gerektiğini, bu bağlamda 30 Mart seçimlerinde İskenderun Belediyesini az bir farkla kaybetmekten üzüntü duyduklarını, örgütten kopuk bir anlayışın seçim kazanmasının mümkün olmadığını söyleyen Turan; “Kimse kendisini Cumhuriyet Halk Partisinden büyük görmemeli” dedi. Turan, seçimde yapılan hataları iyi irdelemek ve aynı hataların yapılmasına tekrar izin vermemek gerektiğini de sözlerine ekledi.

Diğer CHP milletvekili aday adaylarının ziyaretlerinin de örgüte moral verdiğini gördüğünü söyleyen aday adayı Turan, partiye en büyük zararın partilileri ötekileştirmek ve ayrımcılık olduğunu kaydetti. Partinin kardeşlik bağlarını güçlendirmeye ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu ancak bu anlayışın CHP’yi 2015 seçimlerinde iktidara taşıyacağını söyledi.

kamil turan14

Bu İktidarın Ömrü Bitmiştir Artık!

Hükümetin Hatay politikasının çöktüğünü ve bu yanlış politikanın Hatay’a 12 yılda hiç bir şey kazandırmadığını söyleyen aday adayı Turan; “Bu iktidarın ömrü bitmiştir artık Hatay halkı uyanmıştır. Hatay halkı kardeşlik bağlarını bozmak isteyen, dokularıyla oynayan bu iktidara son iki seçimdir geçit vermiyor. Bugün Hatay’da CHP iktidardadır. 2015 genel seçimlerinde de CHP tüm Türkiye’de iktidara gelecektir” dedi.

CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları adayların seçildikten sonra örgütlerden uzaklaştıklarını bundan dolayı ilçe örgütü olarak adayların örgüt tarafından belirlenmesini tercih ettiklerini söyledi. Aday adayı Mustafa Kamil Turan da ister ön seçimle ister başka yöntemle belirlensin ancak halkın içerisinde olan, örgütün bildiği, çalıştığı ve güven uyandıran adayların partiyi başarıya götüreceğini, siyasette örgütle birlikte çalışılmaması halinde başarının yakalanamayacağına inandığını söyledi.

İlçe Başkanı’nın örgütün ilçedeki en üst mevkisi olduğunu, Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin partinin başarısı için birlikte ve uyum içerisinde çalışması gerektiğini söyleyen Turan; “Böyle olursa 2019’da Altınözü’nde de belediye başkanlığında CHP bayrağı dalgalanacaktır” dedi.

CHP Altınözü İlçe Başkanı Hamit İsaoğulları, yönetim kurulu üyeleri Milletvekili aday adayı Mustafa Kamil Turan’a bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here