Sevgi Dolu Yürekler Öğrencileri Giydirdi

0
148

arsuz-çocuklar1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Bir Çocuk da Sen Giydir” Kampanyasıyla Öğrencilerin Yüzünü Güldüren Gençlere Teşekkür Etti

İskenderun Şehir Kulübü’nün ‘Bir Çocuk da Sen Giydir’ sloganıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında Arsuz’da 80 öğrenciye kışlık bot ve mont giydirildi. Soğuk havaların etkisini arttırdığı şu günlerde, Haymaseki Yeni Mahalle İlkokulu ile Avcılarsuyu İlkokulu’ndaki öğrencileri ısıtan ve yüzlerini güldüren İskenderun Şehir Kulübü üyelerine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da eşlik etti. Öğrencilerin yoğun sevgi seliyle karşılaşan Başkan Nazım Culha, sevgi dolu bakışlar arasında ‘Başkanım Hoşgeldiniz’ şeklindeki sevinç çığlıklarıyla karşılandı. Minik öğrencilerin Başkan Culha ile resim çekilebilmek için adeta birbirleriyle yarıştığı törende, Culha öğrencilere derslerine çok iyi çalışmalarını ve bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

arsuz-çocuklar2

Çocukları tek tek kucaklayarak öpen Culha, Haymaseki Yeni Mahalle İlkokulu’nda Sedanur Uslu’yu, Avcılarsuyu İlkokulu’nda ise Muhammet Yarba’yı kendi eliyle giydirdi. Yeni mont ve bot giyen çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken, okul sırasına oturan Başkan Nazım Culha kısa bir süre öğrencilik yıllarına geri döndü.

Dağıtım töreninin ardından, ilçedeki çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturan İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, yönetim kurulu ve emeği geçen herkese teşekkür eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, projenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

arsuz-çocuklar3

İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız ise, Arsuz’da ilk etapta 80 öğrenciye, ikinci etapta ise 110 öğrenciye bot ve mont giydireceklerini belirterek, çocukların yüzlerindeki tebessümün kendileri için en değerli hediye olduğunu ifade etti.

Törene katılan veliler ise daha sonra, Başkan Nazım Culha’ya sıkıntılarını ve taleplerini dile getirdi.

arsuz-çocuklar4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here