CHP’li Aday Savaş İTSO’yu Ziyaret Etti

0
51

lütfü savaş-itso1“Dersimize İyi Çalıştık”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimini dün ziyaret eden CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ı bir bütün olarak ele alıp, büyükşehri sivil toplum örgütleri ve halk ile birlikte yöneteceğini belirtti.

Hatay’ın bütünü ile geri kaldığını söyleyen CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş; “Hatay’da dağın bu yanı veya diğer yanı değil her iki tarafı da bizim olarak gördük. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı olursak da yine o şekilde görüp, her yerine eşit hizmet vereceğiz. Yerel seçimlerde Hatay’ın önünde iki sorun var; biri herkesi kucaklayabilecek adayın seçilmesi ve o adayın birikimli ve deneyimli olmasıdır. Bizde her iki kriter mevcuttur. Bütüncül ve yerinde çözüm temel prensibimiz olacaktır. Dersimize iyi çalıştık. İskenderun’un da sorunlarını iyi biliyoruz. Burası ve tüm Hatay için doğru olan her şeyi birlikte yapacağız. Kısaca Hatay’ı bir bütün olarak düşünüp birlikte yöneteceğiz” dedi.

lütfü savaş-itso2

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun’un Hatay’ın bir markası olduğunu söyleyerek; “Burası için turizme yönelik çalışmalar yapılması, mevcut tarihi yapılarında dokularının korunması gerekir” dedi.

İTSO Başkanı Yılmaz, oda yönetimi olarak hazırladıkları projeleri tek tek CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Savaş’a anlatırken, Savaş; “Herkes sunduğu projelerin arkasında durmalı, maddi ve manevi desteğini eksik etmemelidir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here