CHP’den Dayanışma Gecesi

0
115

chp-dayanışma1İskenderunlu Cumhuriyet Halk Parti (CHP)liler, İskenderun Grand Plaza’da düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde bir araya gelerek, Hatay genelinde yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundu.

Birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine; Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, eşi Nazan Savaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, Parti Meclisi üyeleri Nihat Matkap ve Halit Toraman, CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl ve Mehmet Ali Ediboğlu, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu’nun yanı sıra partili ilçe belediye başkanları ve ilçe yöneticileri katıldı.

chp-dayanışma2

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından HBB Başkanı Savaş’ın Hatay’ın birleştirici gücü olarak anons edildiği sırada salonda alkışlar koparken, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar yaptığı kısa konuşmada, Hatay’ın yerel seçimlerde önüne konan seçeneklerden birlik ve beraberliğin adresi Lütfü Savaş’ı seçtiğini ifade etti.

İktidar partisinin izlediği iç ve dış politikadan en çok zarar gören illerin başını Hatay’ın çektiğini ifade eden Uyar, Hatay’ın AKP Hükümeti döneminde layık olduğu değeri hiçbir zaman için alamadığını kaydetti.

CHP Hatay İl Teşkilatı’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi yapılan bilgi alış verişi ve söylenen türkülerle son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here