Trafik Kazası Bankacı Eşleri Hayattan Kopardı!

0
125

trafik kazası2Facebook’a Yazdıkları Gerçek Oldu, 2’side Öldü

Dörtyol’daki Trafik kazasında hayatını kaybeden genç çiftin sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştıkları yazılar hayrete düşürdü.

Dörtyol ilçesinde iki Otomobilin çarpışması sonucu, ikisi de bankacı olan 28 yaşındaki Mehmet Akif Örün ile eşi 27 yaşındaki Emine Dilhun Örün yaşamını yitirdi. Mehmet Akif Örün’ün, eşinin sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bir fotoğrafa ‘Nazara geliriz kamyon çarpar’ diye yaptığı yorum dikkat çekti.

Kaza, önceki gün akşam saatlerinde Dörtyol Sanayi Sitesi civarında E-5 Karayolunda meydana geldi. Adana’dan İskenderun’a giden 25 yaşındaki Ersin Demircan yönetimindeki 31 V 5460 plakalı otomobil, iddiaya göre tali yoldan çıkan Mehmet Akif Örün yönetimindeki 06 DE 0914 plakalı otomobile çarptı. Kazada Mehmet Akif Örün ile yanındaki eşi Emine Dilhun Örün olay yerinde yaşamını yitirdi.

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkarak yol kenarındaki dereye düşen otomobilinde sıkışan Ersin Demircan ise itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak, ambulansla götürüldüğü Dörtyol Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Örün çiftinin cesetleri de hastane morguna götürüldü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here