CHP PM Üyesi Toraman, CHP Belen’i Ziyaret Etti

0
82

chp belen41CHP Belen İlçe Başkanı Yüksel; “Görevimizi Layıkıyla Yerine Getirmeye Devam Edeceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Bölgesinden sorumlu Parti Meclis Üyesi Halit Toraman ve İl Başkanımız Servet Mullaoğlu, geçtiğimiz günlerde, CHP Belen İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Eksiklerin masaya yatırıldığı ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Toraman, CHP İlçe Yönetimi ve partililerle birlikte genel seçimler için fikir alış verişinde bulundu.

CHP İlçe Başkanlığı olarak tam kadro genel seçime hazır olduklarının altını çizen CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, ilçe hakkında sorumlu oldukları konular hakkında bilgi verdi ve değerlendirmede bulundu. Koltukları boşu boşuna işgal etmeyeceklerinin altını önemle çizen Yüksel, görevlerini layıkıyla yerine getirdiklerini ve bundan sonra da getireceklerini ifade etti.

Daha sonra söz alan Kadın Kolları Başkanı Hatice Bilen de, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verirken kadın kolları olarak aktif halde çalıştıklarını vurguladı.

Eğitim sekreteri Nihattin Şimşek bugüne kadar yapılan çalışmaların raporlarını Milletvekili Toraman’a sundu.

İlçe Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, göreve geldiklerinden bu yana 32 aydır yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek; “Göreve geldiğimizden bu yana İlçe Başkanlığımızla alakalı ayda en az 3 en çok beş haberimiz yerel basında yer aldı” dedi. Bilen, sosyal medyada olan yaklaşık 9 sayfalarıyla alakalı bilgi verdi ve bu sayfaların aktif olduğunu belirtti.

Kendisine verilen tüm bu bilgilerin ardından memnuniyetini belirten PM Üyesi Halit Toraman, düşüncelerini partililerle paylaştı. İl Başkanı Servet Mullaoğlu da Belen CHP’nin yaptığı çalışmalardan memnuniyetlerini bildirdi ve başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here