CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Birol Ertem CHP Belen Ailesini Ziyaret Etti

0
149

chp belen50“Önemli Olan CHP’nin Kazanmasıdır”

Cumhuriyet Halk Partisi Belen İlçe Teşkilatı, Başkan Fevzi Yüksel öncülüğünde CHP Milletvekili aday adayı Dr. Birol Ertem’i ağırladı.

İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Bayrakdar, Kadın Kolları Başkanı Yüksel Evren, ilçe yönetimi ve çok sayıda partilinin katıldığı ziyaret Başkan Yüksel’in açılış konuşmasıyla başladı.

Yüksel konuşmasında ülke gündemine değinerek, Türkiye’nin kaosa sürüklendiği böyle bir zamanda yapılacak olan seçimin ülkenin kaderini değiştirecek olmasından dolayı titizlikle çalışacaklarını ifade etti.

Daha sonra söz alan Hatay CHP Milletvekili Aday Adayı Dr. Birol Ertem haziran ayında yapılacak genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

chp belen51

CHP’li olduğu için daha önce 4 kez görevden alındığı belirten Ertem; “Devlet memuru olmama rağmen 30 Mart yerel seçimlerde ve cumhurbaşkanlığı seçiminde aktif olarak çalıştım. Kırıkhan gibi bir yerde oyların yarısına talip olabiliyorsak bunu çalışmaya ve insanlara ulaşmaya borçluyuz. Ova dediğimiz (Kırıkhan, Reyhanlı, Hassa, Kumlu) bölgede daha önceki seçimlerde kökeni merkez sağ dediğimiz adaylarla yola çıktık. Çokta başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Ama merkez sağdan oy alabilecek kökeni sosyal demokrat bir adayla yola çıkılırsa oylarda ciddi artış olacağı kanaatindeyim. Çünkü bizim seçmenimiz merkez sağ kökenli adaya oy vermiyor. Bu benim şahsi gözlemim. Görev yaptığım yerde mesleğim dolayısıyla ben bu kanaate vardım ve bunu parti büyüklerime dilimin döndüğünce anlattım. Doğru olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Toplantıya katılan partililerin sorularını cevaplayan Aday Adayı Dr. Birol Ertem; “Aday olmam ve seçilmem önemli değil önemli olan Cumhuriyet Halk Partisinin kazanmasıdır” diyerek sözlerini bitirdi.

chp belen52

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here