CHP, Kuruluşunun 91. Yılını Kutluyor

0
82

chp kuruluş1İlçe Başkanı Uyar; “Çağdaş Türkiye’nin Teminatı CHP’dir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Yönetimi, partilerinin kuruluşunun 91. yılında Atatürk Anıt Alanında toplanarak, Ata’nın manevi huzuruna çelenk sundu. Burada konuşan İlçe Başkanı Süleyman Uyar; “Çağdaş ve aydınlık Türkiye’nin, temel hak ve özgürlüklerin teminatı, dün olduğu gibi yarın da Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi.

Ata’nın manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunun İstiklal Marşımızın ardından partililere seslenen CHP İlçe Başkanı Uyar; “Partimizin 91. kuruluş yıldönümünü kutlamanın sevincini ve gururunu yaşamaktayız. Cumhuriyet Halk Partisi çağdaş Türkiye’nin şekillenmesinde ve ülkemizin aydınlık yarınlara kavuşmasında en büyük görevi üstlenmiştir. Çağdaş ve aydınlık Türkiye’nin, temel hak ve özgürlüklerin teminatı dün olduğu gibi yarın da Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır.

chp kuruluş3

Önümüzdeki tüm güçlükleri aşarak ülkemizin yönetiminde yeniden sorumluluk üstlenmeye ve yeni bir kalkınma sürecini başlatmaya hazırlanmaktayız. Hedefimiz ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmaktır. O hedefe mutlaka ulaşacağız. Artık yoksulluk ve yolsuzluklar milletimizin kaderi olmayacaktır. Bu inançla partimizin 9 Eylül kuruluş yıldönümünde başta kurucumuz ve Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm mücadele arkadaşlarına şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

CHP’ye katkı ve gönül veren herkesi saygı ve sevgilerini sunan Başkanı Uyar; “Bağımsız ve özgürlüğün ışığı dev çınar yeni filiz Cumhuriyet Halk Partisi, 91. doğum günün kutlu olsun” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here