CHP Hatay’ı Gezip, Sorunları Yerinde Belirliyor

0
392

chp ziyaret1CHP’nin Hatay bölge çalışmaları ziyaretleri tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen halkla buluşma ziyaretlerine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl ve Mehmet Ali Ediboğlu katıldı.

Defne ilçesi ziyaretleri kapsamında CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç ve yönetimi tarafından organize edilen Turunçlu, Akdeniz, Sümerler, Dursunlu, Çekmece, Elektrik, Armutlu mahalle muhtarlarıyla buluşan CHP heyeti, mahallelerin sorunlarının masaya yatırıldığı ve çözüm yollarının görüşülerek fikir alışverişlerinin paylaşıldığı bir toplantıya katıldı.

chp ziyaret2

Bölge ziyaretleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı köy, mahalle ve belde ziyaretlerinde de bulunan CHP heyeti Mağaracık, Sutaşı, Subaşı, Vakıflı, Değirmenbaşı, Hıdırbey, Kapısuyu, Karaçay, Kuşalanı, Tomruksuyu, Uzunbağ, Yeşilköl, Koyunoğlu, Tavla-Yeniçağ-Özbek-Büyükçat ve Meydancık Mahallelerinde de halkla bir araya geldi.

chp ziyaret3

Bölgelerin yaşadığı sorunları bölge halkıyla değerlendirerek sorunların çözümü hususunda çalışmaların hızlanacağını ifade eden CHP heyeti, yerel seçimlerde halkın kendilerine gösterdikleri güvene teşekkür ederek mevcut sorunları en kısa sürede vatandaşlarla dayanışma içerisinde çözmeye çalışacaklarını ifade ederek hafta sonu programını tamamladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here