CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz İddialı Konuştu!

0
103

chp seçim çalışmaları“Hatay Büyükşehir Belediyesine CHP Bayrağını Dikmeye Geliyoruz”

Geçtiğimiz hafta sonunda 2 günlük süreçte CHP Hatay Milletvekilleri yoğun katılımla parti örgütleri ve halkla buluşma gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlere Milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ve örgütleri, belediye başkan adayları, muhtarlar ve vatandaşlar coşkulu bir katkı sağladı. Bu ziyaretler kapsamında CHP Reyhanlı İlçe, Altınözü ilçe, Antakya Merkez İlçe, Kırıkhan İlçe, Kumlu İlçe, Yayladağı İlçe örgütleri ziyaret edilerek halkla fikir alışverişinde bulunuldu, bölgelerin yaşadığı sorunlar masaya yatırıldı.

Bu ziyaretler kapsamında açıklamada bulunan Milletvekili Refik Eryılmaz; “Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş CHP Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı olarak CHP İl örgütünü ziyaret ederek Milletvekili arkadaşlarım Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl ile ilçe başkanlarımızın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Seçim sürecine ilişkin olarak il örgütümüzle gerçekleştirilen toplantıda partililerimizle görüş alış verişinde bulunduk. Büyükşehir Belediye Başkan adayımız ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte ilçe örgütlerimizi ziyaret ettik.

chp seçim çalışmalari

Yerel seçim süreci çerçevesinde yaptığımız bu ziyaretlerde halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Gittiğimiz bütün ilçelerde partimize yönelik büyük bir ilgi ve heyecan olduğunu gördük. Son yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarıyla birlikte AKP iktidarına karşı öfkenin iyice büyüdüğüne şahit oluyoruz.

Hukuku, Anayasayı ayaklar altına alan zihniyete Hatay’ı teslim etmeyeceğiz. Günümüz birlik olma ve dayanışma günüdür. Cumhuriyetimizi, özgürlüğümüzü yok etmeye çalışanlara, bütün dünya çapında itibarımızı sıfıra düşürenlere, çocuklarımızın geleceğini, değerlerimizi, milli varlıklarımızı satanlara ve talan edenlere karşı hep beraber hareket etme zamanı gelmiştir. Yerel ve genel seçimlerde ülkesini seven vatandaşlarımız AKP despotizmine karşı tek vücut tek yürek olacaktır. Büyük Şehir Belediyesini kazanacağımızdan en ufak bir şüphe duymuyoruz. Ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için birlik ve beraberlik zamanı. El ele omuz omuza vererek Hatay Büyükşehir Belediyesine Cumhuriyet Halk Partisinin ana fikir ve ilkelerini simgeleyen Altı oklu şanlı bayrağını dikmeye geliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here