Ak Partililerden Çelik İş’e Ziyaret

0
68

akp-çelikiş1Gül; “Burası İşçilerin Yuvasıdır!”

Çelik-İş İskenderun Şubesine nezaket ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun Belediye Başkan Aday Adaylarını, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ve Çelik-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Bayram Altun karşıladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Genel Başkan Gül, farklı irade ve ideolojik alanda kendilerini bölmek istediklerini fakat bunu başaramadıklarını belirtti.

Yaklaşan yerel seçimler çerçevesinde İskenderun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştiren Ak Parti aday adayları, dün de Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte Çelik-İş sendikasına nezaket ziyareti gerçekleştirdiler. Ak Parti heyetini, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül, Genel Mali Sekreteri Bayram Altun ve Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimi karşıladı. Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Vekil Karasayar, sendikanın son durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.

akp-çelikiş2

Sendikada iki hafta sonra gerçekleştirilecek delege seçimlerinin özgürce ve özgüven içerisinde geçmesi için İskenderun’da bulunduklarını söyleyen Genel Başkan Gül; “700-800 kişi farklı irade ile kandırılarak ideolojik alanda bizleri bölmek istediler. Ama bunu başaramadılar. Burası işçilerin yuvasıdır. Bizden ayrılanlar, yuvalarına dönmeye başladılar. Kısaca bizi bölmeyi başaramadılar. Çünkü alnımız dik ve açıktır. İşçilerimizde bunu gördüler” derken, burayı bıraktıkları arkadaşın, görevi süresince ideolojik davrandığını söyledi.

akp-çelikiş3

Daha sonra söz alan Genel Mali Sekreteri Altun da; “Bizler, 89 ve Karabük grevlerimizde işçilerimiz ile birlikte insan ve emek merkezinde birliktelik sağladık. Bu sağlanınca grevlerimizde başarılı olundu. O günden bugüne aynı inanç ve düşünce ile bugünlere geldik. Bu birlikteliği bozmak isteyenler ihanet içinde oldular. Ama bu amaçlarına erişemediler” dedi. Sohbette Hac vazifesini yapan Bayram Altun’un beraberinde getirdiği zemzem suyu konuklara ikram edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here