“CHP Halkın Partisi Olduğunu Her Zaman İspatlayacaktır”

0
47

chp belen25CHP Belen Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “CHP Halkın Partisi Olduğunu Her Zaman İspatlayacaktır”

 CHP Belen Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, parti olarak ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kendilerine yapılan müracaatlar doğrultusunda hizmete devam ettiklerinin altını çizen Bilen; “Belen’de AKP İlçe Belediyesinin yapmakla mükellef olduğu işleri yapamadığından dolayı, CHP Belen İlçe Başkanlığımıza yapılan müracaat doğrultusunda Belen halkına hizmete devam ediyoruz” dedi.

chp belen26

Bilen, bu kapsamda, Belen’in mahallelerindeki eski harabe ve yıkılmış olan evlerin molozlarının ve çirkin görüntünün temizlenmesi ve kaldırılması adına Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ bilgi verdiklerini ve gerekli temizliğin yapıldığını kaydetti.

Başkan Savaş’ın, “İnsanlara hizmet eşit olarak verilecek, kimseye bu bizden, bu değil denilmeden eşit hizmet adına, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacaktır” açıklamalarının gerçeğin ta kendisinin olduğunun bu çalışmalarla ve hizmetle ortaya çıktığını ifade eden Bilen; “CHP Belen Ailesi olarak bizlerde Belen halkından gelecek bütün isteklere duyarlı davranarak yapılabilecekleri yapmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi, ‘Halkın partisi’ olduğunu her zaman ispatlayacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here