CHP Belen’den Saygı Nöbeti!

0
79

belen saygı nöbeti1Ata’mızın Ruhuna Yasin-i Şerif de Okutuldu

CHP Belen İlçe Başkanlığı, 10 Kasım 2014’te Belen Atatürk Anıt Alanında, yine bir ilke imza attı. Belen’de ve Hatay’da ilk kez Ulu Önder Atatürk için Saygı Nöbeti gerçekleştirildi. Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ruhlarına ayrıca Yasin-i Şerif okutuldu.

belen saygı nöbeti2

Gerçekleştirilen anma etkinliği hakkında bilgiler veren CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Düzenlediğimiz Ata’ya saygı nöbeti etkinliği, yine Belen’de ilkler arasında yerini almıştır. Etkinliğimiz istenen düzeye ulaşmıştır. İlçe Başkanımız Fevzi Yüksel’de yaşanan olaylara vurgu yaparak Al Bayrağımıza, Cumhuriyetimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e uzanan kirli ellerin karşısında sonuna dek olacağımızı vurgulamıştır” diye konuştu. Bilen, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Al Bayrağımızın ve Cumhuriyetimizin askerleri olmaya devam edeceklerini de kaydetti.

belen saygı nöbeti3

Etkinliğe katılan herkesin saygı nöbeti yaptığına da işaret eden Bilen; “Etkinliğimizde Belen Atatürk Anıt alanında bulunan Atatürk Büstünün önünde başta İlçe Başkanımız Sayın Fevzi Yüksel’in önderliğinde partili arkadaşlarımızın Nöbet Tutma merasimi yoğun katılımla gerçekleştirilmiştir.

Gençlik Kolları Başkanlığımızın düzenlediği etkinlik Belen halkından da takdir görmüştür. Bizler Belen’de güzel olan her şeyin arkasında olup çirkin şeylerinde karşısında olacağımızın sözünü vererek, değerli yol arkadaşlarımıza ve siz Belen halkına saygı ve sevgilerimizi sunarız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here