CHP Belen’den Çocuk Şenliği

0
60

chp belen açıklama5CHP Belen İlçe Başkanlığının Belen’de gerçekleşen  parti okulu eğitiminde, proje olarak sunulan ve kabul gören Mavi Grubun “Minik Yüzler Gülsün Projesi”nin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında hayata geçireceklerini duyuran CHP Belen İlçe Bilişim ve Mavi Grup Sorumlusu Mehmet Bilen, proje kapsamında muhtaç çocuklara hediye dağıtacaklarını kaydetti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının öneminin daha iyi kavranabilmesi adına şenlik düzenleyeceklerini de ifade eden Bilen proje ile ilgili ayrıntılı bilgiler vererek; “23 Nisan 2013 tarihinde saat 14.00’te Belen Atatürk Anıt Alanı Meydanında “Minik Yüzler Gülsün” projesi uyarınca gerçekleştireceğimiz “Çocuk Şenliği”nde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza bizlerin ve sponsorların katkılarıyla alınan giyim eşyası hediyelerinin sunumu gerçekleştirilecektir.

Bu projede, Atatürk’ün ‘Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşam sevincimizdir. Bugünün çocuğunu yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir’ sözü ile yola çıktık. Çocuklarımızın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk çocuklarına ve dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramının önemini kavramalarını ve bu günü dolu-dolu yaşamalarını sağlamak amacıyla tertip ettiğimiz etkinlik için tüm vatandaşlarımızı 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet ediyoruz” dedi.

Bilen ayrıca Mavi Grupta bulunan üyelerin isimlerini de açıkladı. Mavi Grup şu isimlerden oluşuyor; “Hatice Bilen (CHP Belen Kadın Kolları Başkanı), Gülten Küçük (İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi), Gülay Sevindik (İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi), Ayten Aypar (İlçe Üyesi), Mehmet Bilen (İlçe Yönetim Kurulu Üyesi, Bilişim Sorumlusu), Mehmet Küçük (Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Sekreteri).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here