CHP Belen Parti Okulu Mezunları Sertifikalarını Aldı

0
62

chp belen44CHP Belen İlçe Başkanlığı üyeleri, Genel Merkezlerinin Parti Okulu Eğitimi kapsamında düzenlediği eğitime katılarak sertifikalarını aldılar.

CHP Belen İlçe Başkanlığında düzenlenen sertifika törenine CHP İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve ilçe yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Şevleda Uzun, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Parti Okulu kapsamında eğitim veren eğitmenler, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilgen Duman CHP Belen İlçe Başkanlığı Eğitmeni Sabriye Uçum, Cengiz Servet Doğan, Mustafa Yıldırım ve partililer katıldı.

chp belen45

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan CHP Belen İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen; “Öğretmenlerimizin bizlere anlattığı ve sahaya yansıttığımız projeler doğrultusunda, Genel Merkezimizin de onayladığı ve CHP Belen İlçe Başkanlığımızın dört grup olarak katıldığı Parti Okulu Eğitimine dahil olan arkadaşlarımız bu eğitim sonunda hayata geçirdikleri projelerinin başarıya ulaşması adına Parti Okulu Sertifikalarıyla ödüllendirildiler. Parti Okulu öğrencileri olarak eğitmenlerimize üstün muvaffakıyetler diler saygı ve sevgimizi sunarım” dedi.

chp belen46

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here