CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum; “Ülkeyi Yönetenler Filistin Konusunda Duyarsız!”

0
143

chp belen16İsrail’in Filistin’de yaptığı katliamları şiddetle kınayan CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum, kutsal Ramazan ayının yaşandığı şu günlerde İslam ülkelerinin acı çekip ve gözyaşı dökerken, Belen’de Ramazan şenlikleri adı altında eğlence düzenlenmesinin, vatandaş olarak kendilerini de derinden üzdüğünü belirtti.

CHP Belen İlçe Başkanı Uçum; “Filistin halkı hiçbir savaşta olmayacak şekilde bombalarla çoluk çocuk demeden yok edilmek istenmektedir. Ülkemizi yönetenler maalesef bu katliam karşısında sadece bağırmaktadırlar. Her konuda takiye yapan iktidar bu konuda da İsrail’e tavır koyar gibi yapıp her türlü ilişkiye devam etmektedir. Müslüman kanı dökülürken Malatya Kürecik’te koruma kalkanı olan üs hala İsrail’e hizmet etmekte Davos’taki ‘van münit’ şovundan sonra İsrail’le ticari ilişki yüzde yüz artarak beş milyar dolara ulaşmıştır. Yine esip gürleyen Yahudi lobisinden aldığı hizmet madalyasını niye iade etmemektedir.

Bütün bu örnekler göstermektedir ki ülkeyi yönetenler Filistin konusunda duyarsızdır. Belen ilçemizde Müslümanlar Filistin’de çoluk çocuk yok edilirken Ramazan şenlikleri adı altında eğlence düzenlenmesi vatandaş olarak bizleri derinden üzmektedir. Bu duygularla Filistin halkının acısını paylaşıyor İsrail’in tutumunu şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybeden Filistinli kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here