CHP Belen Bilişim Sorumlusu Bilen; “CHP’yi Hak Ettiği Noktaya Taşıyacağız”

0
102

chp belen21CHP Belen Bilişim Sorumlusu Mehmet Bilen, geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezde, İl ve İlçe Bilişim Sorumlarıyla toplantı düzenlendiğini ifade ederek, gerçekleşen bu toplantı hakkında genel bilgiler verdi.

Sabah saatlerinde başlayan toplantının akşam saatlerine dek sürdüğünü kaydeden Bilen; “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Emrehan Halıcı tarafından düzenlenen Bilişim ve İletişim teknolojisi konulu toplantıya CHP Belen Bilişim Sorumlusu olarak katıldım. Açılış konuşmasını Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı toplantıda Bilişim ve İletişim teknolojisinin içeriğini masaya yatırarak diğer partilerde olmayan bu uygulamanın partimize kazandıracağı artılar görüşüldü.

chp belen22

Sistemde hangi aksaklıkların olduğu, daha nasıl biçimlendirilebileceği de tartışıldı. Bilişim sorumlularının parti içinde üstlenilen görevinin öneminin de vurgulandığı toplantıda Genel Başkan Yardımcımız Bilişim ve İletişim Teknolojilerinden sorumlu Sayın Emrehan Halıcı, bizlere değerli bilgiler verdi ve görevimizin önemini çok kez vurguladı.

Bilişim ve İletişim Teknolojisi biriminde yer alan görevli arkadaşlarımızdan da değerli bilgiler alarak kurulan Bilişim ve İletişim Teknolojisi biriminin temeli ve varacağı nokta konusunda bizlere bilgi paylaşımı yapmışlardır. Çok verimli geçen toplantıda vatandaşlarımızın e-seçmen uygulamasını kullanarak TC kimlik numarasıyla sisteme girerek nerede seçmen olduklarının da kontrolünü sağlayacak bu uygulamanın vatandaşlarımıza sunulduğu ifade edilmiştir. Bizler de edindiğimiz değerli bilgileri il ve ilçelerimizde sahada uygulayarak partimiz CHP’yi hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here