CHP Adayı Dilan Bedir; “Mesajı İyi Okumalıyız”

0
456

dilan bedir2Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dilan Bedir; “Mesajı İyi Okumalıyız”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dilan Bedir, geride bıraktığımız genel seçimlerin ardından sosyal paylaşım sitesinden açıklama yaptı.

1 Kasım seçimlerinde çıkan sonuç için öncelikle milli iradeye saygı duyduğunu belirten Bedir, sürecin iyi analiz edilmesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti. CHP’li Vekil Adayı Bedir yaptığı açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verdi; “Olağanüstü koşullarda gerçekleşen seçim sürecinde, dengeyi koruyacak, bütünleştirecek siyaseti yapmayan ve siyasette keskin çizgilerini olağanüstü durumlarda dahi yumuşatmayan iradeye, halk desteğini çekerek mesaj vermiştir. Bu mesajı iyi bir şekilde okumalıyız. Bizlerin sorumluluğu bugün her zamankinden daha fazla…

CHP olarak yaptığımız siyasetteki adil tutumu her zaman ön plana alarak, çıktığımız yolda inancımızı yitirmeden yürüyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Şunu unutmayalım ki ortak paylaşımlarımızın her alanda olduğu Türkiye’de geleceğimizi şekillendirirken sağduyuyu korumalı, birbirimize saygı duymayı öğrenmeli, tabanın sesine kulak vermeli ve en önemlisi de bir olmayı öğrenmeliyiz. Sandığa giden, iradesini oyuna yansıtan herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here