Çevre Koruma Derneğinden İTSO’ya Ziyaret

0
94

itso-çevre korumaİskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez, Genel sekreter Oktay Demirkan, yönetim kurulu üyeleri Ercüment Kimyon, Ali Aslan ve Nermin Yıldırım İTSO yönetimine ziyarette hazır bulundular.

İskenderun ekonomisi ve çevre sorunlarının görüşüldüğü ziyarette söz alan İskenderun Çevre Koruma Derneği Başkanı Barış Sönmez; “Çevre Koruma Derneği olarak bizler de yeni yönetimimizi oluşturduk. Bu bağlamda İskenderun’un çevre sorunlarını yakından takip ediyor ve çözüm yolları arıyoruz. Amacımız daha temiz, daha yaşanabilir bir İskenderun’un oluşması ve gelecek kuşaklarımıza daha temiz bir İskenderun bırakmaktır” dedi.

itso-çevre koruma2

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, oda olarak çevre konusunda hassas olduklarını vurgulayarak, Çevre Koruma Derneğinin bu konuda oldukça hassas hareket ettiklerini ifade etti. İTSO Başkanı Yılmaz, İskenderun’a kalıcı hizmetler noktasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, Sivil toplum kuruluşlarının İskenderun için önemine dikkat çekti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here