Çevre Dostu İSTE

0
24

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci ve ekibi atık geri kazanımı hususunda inceleme ve görüşmede bulunmak üzere Erzin ve Dörtyol’daydı.

İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, ekibi ile birlikte Erzin Bölgesinde atık toplama ve geri dönüşüm tesisinde incelemede bulunuldu. Atık geri kazanımı konusunda şirketin İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) yaptığı başvuru sonrasında planlı bir teknik gezi yapıldı. Teknik gezi esnasında şirket tarafından istenilen akademik destek konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Saha ziyareti sonrasında İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından oluşturulan ekip Dörtyol Meslek Yüksekokulunda konu hakkında planlı bir toplantı gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci; “İSTE ile iş birliğinde bulunmak isteyen kurumlara kapımız daima açık. Şehrimizi, bölgemizi; bugünümüzü ve geleceğimizi birlikte güzelleştireceğimize ve geliştireceğimize inanıyoruz. Yapılacak olan iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here