Çelik İş’ten İsdemir Çalışanına Teşekkür

0
119

çelik-iş açıklama12“Kendi Çıkarı İçin Emeğe İhanet Eden Malum Piyon Zevata Aittir

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Yönetimi, yaptığı yazılı açıklamada, sendikalarına verdikleri destekten ötürü İsdemir Çalışanlarına teşekkür etti.

Başkalarına fırsat vermedikleri, Çelik İş Sendikasına sahip çıktıkları için İsdemir işçisine minnettarlığını sunan Sendika Yönetimi; “Malum Sarı Sendikanın İsdemir’de ahlaki olmayan yol ve yöntemlerle çalışanların birliğini, beraberliğini, huzurunu, iş barışını ve kardeşliğini bozmaya yönelik adımlarına fırsat vermediğiniz için, Çelik-İş Sendikasına olan inancınız ve desteğinizden dolayı siz değerli çalışanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Geride bıraktığımız zor ve çileli iki yıllık sürece baktığımızda yaşanan ve yaşanacak olan bütün sıkıntı ve mağduriyetlerin sorumluluğu ve vebali hiç şüphesiz malum sarı sendikaya ve kendi çıkarı için emeğe ihanet eden malum piyon zevata aittir” dedi.

Malum sendikanın amacının yetki olmadığını savunan Sendika Yönetimi; “Çelik-İş Sendikası olarak, Malum Sarı Sendikanın amacının yetki olmadığını, sendikasız bir işyeri olduğunu, yetkiye dahi müracaat etmediğini, birlik ve beraberlik içinde olmadığımız zaman neler olacağını bildirilerimizde ve mesajlarımızda hep ifade etmiştik. Dün otellerde ve salonlarda söyledikleri ve taahhüt ettikleri hususlar hep yalan çıkmıştır” dedi.

Çelik-İş Sendikasının 2760 üye sayısı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına yetki için başvuran ve çoğunluğa sahip olan tek sendika olduğunun altını çizen yönetim; “İş Mahkemesi nezdinde yaptığımız başvurumuz, 03 Eylül tarihindeki üye sayımız esas alınarak 29 Ocak 2015 tarihinde görüşülecektir. Adalet tecelli edecek ve hak ettiğimiz yetkimizi İNŞALLAH alacağız ve bu mutluluğu hep birlikte yaşayacağız. Çelik-İş Sendikasının değerli ve onurlu yiğit üyeleri, Korkmayınız, birliğimizi ve beraberliğimizi bu bozgunculara rağmen inadına sağlamalıyız. Bu süreçte tüm temsilcilerimiz iş yerinde çalışarak temsilcilik görevlerini yapacaklardır ve inanıyoruz ki her bir üyemiz de bir temsilci gibi görev alacaktır. Binalar ve levhalar görev yapmaz, ancak bizler her zaman işçinin yanında görev yapmaya devam edeceğiz. Sizlere her zaman gerçekleri söyledik ve söylemeye devam edeceğiz. Bu işyerinde yetkili sendika Çelik-İş Sendikasıdır ve Çelik-İş Sendikası olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, İsdemir’deyiz ve her zaman sizlerleyiz.

Kendinizin ve ailenizin geleceği için, huzur ve refahınız için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tahriklere kapılmadan birlik ve beraberliğimizi koruyarak ve bu süreçten ders çıkartarak Çelik-İş Sendikası’nın çatısı altında Bir Olmaya, İri Olmaya, Diri Olmaya devam edelim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here