Başkan Seyfi Dingil, Rektör Kaya’ya Kutlama Ziyareti

0
114

mkü-seyfi dingil1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri ile birlikte Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’yı makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Rektörlük makamında gerçekleşen ve uzunca bir süre sohbet edilen ziyarette özellikle eğitim yatırımlarına dikkat çekilerek bu konuda karşılıklı olarak neler yapılabileceği hususlarına değinildi.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’nın Mustafa Kemal Üniversitesi’ne Rektör olmasından dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Üniversite adına yapılan çalışmalarda İskenderun Belediyesi olarak her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını aktardı. Belediye ve Üniversite arasındaki ilişkilerin kuvvetli bir şekilde devam edeceğini vurgulayan Başkan Dingil, Üniversitenin İskenderun’a yapacağı yatırımlarda gerekli olan hizmetlerin kesintisiz olarak verileceği sözünü verdi.

mkü-seyfi dingil2

Rektör Prof. Dr. Hasan Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Seyfi Dingil ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in halkın içerisinden geldiğini ve çok sevildiğini bununla beraber İskenderun’a önemli projeler kazandırdığını belirten Rektör Kaya, kendilerinin de İskenderun’un ihtiyaç duyduğu akademik ve teknik desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Kendisinin sorunlara pratik çözümlerle yaklaştığını aktaran Rektör Kaya, amaçlarının memlekete hizmet etmek olduğunu ve günün herhangi bir saatinde kendisine rahatlıkla ulaşılabileceğini kaydetti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyareti, günün anısına çekilen toplu fotoğraflarla sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here