Çelik-İş’ten İGC’ye Ziyaret

0
47

Özçelik-İş Genel Başkanı Yunus Değirmenci, emekçilerle buluşmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği İskenderun’da, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Her zaman sahada olduklarını, Çelik-İş Sendikası ile birlikte emeğin, alınterinin gücünü arttırmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Değirmenci’ye, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör ve şube yöneticileri de eşlik etti.

Yönetim Kurulu ve şube yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette İskenderun özelindeki gelişmelerden bölgedeki faaliyetlere, sendikal çalışmalardan çalışma hayatına kadar birçok konuda istişarelerde bulunduklarını ifade eden Değirmenci; “Geçtiğimiz ay Sendikamız Özçelik-İş ile örgütlü işyerimiz İSDEMİR arasında yürütülmekte olan 27. Dönem toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Sendikamızın Genel Merkezinde yapılan son toplu iş sözleşme oturumunda anlaşma sağlandı. Toplu İş Sözleşme görüşmeleri başladığı günden bu yana İSDEMİR’deki üyelerimiz için en iyisini elde etmenin mücadelesini verdik. Toplu iş sözleşmesini de hedeflediğimiz düzeyin üzerinde masa başında tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bölge itibariyle sendikalarının büyüyüp gelişmesinde İskenderun büyük önem arz ediyor.

Birlik ve beraberlikle, emeğin kalesi, sendikamızın vazgeçilmezi İskenderun’daki kardeşlerimizle kucaklaşmak için İskenderun’da ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Siz basın mensuplarımız da bizlere her zaman destek oluyorsunuz. Bizim sesimiz, kulağımız, her şeyimizsiniz. Sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Yönetim Kurulu Başkanı Rızkullah Terbiyeli ise; “İşçinin alın terinin her zaman yanındayız. Gerçekleştirilen Toplu İş Sözleşmesiyle işçinin mutluluğu herkese yansıyor. Bu da bizleri ayrıca mutlu ediyor. Pandemi dolayısıyla insanlar zor günler geçiriyor. Bu manada işçinin, alın terinin yanında mücadele eden sizlerin, her zaman yanındayız” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here