Yusuf Altunay’a Büyük Alkış!

0
116

Antakyalı Ressamdan, Nefes Bebek İçin Açılan Kampanyaya 10.000 TL

Ender rastlanan SMA Tip 1 hastası olan Nefes Bebek için açılan destek kampanyasına sürpriz bir destek geldi. Antakyalı Ressam Yusuf Altunay, Nefes Bebek için çok sevdiği bir tablosunu sosyal medyada satışa çıkardı. Tablo, Samandağlı hayırsever bir işadamı tarafından 10.000 TL’ye satın alınırken, bu parayı Nefes Bebeğin ailesine veren Ressam Yusuf Altunay büyük bir alkışı hak etti.

Nefes Bebeğin tedavisinin yapılabilmesi için 2.250.000 TL toplanması gerekiyor. Birçok kişi bu konuda seferber olmuş durumdayken Antakya’nın tanınmış Ressamlarından Yusuf Altunay, Nefes Bebek için çok sevdiği bir tablosunu satışa çıkarmış ve tablo 2 saat içinde adının açıklanmasını istemeyen Samandağlı hayırsever bir işadamı tarafından 10.000 TL’ye satın alınmıştı.

Altunay’ın Eseri Nefes Bebek’e Umut Olacak

Altunay, eserin satışından elde ettiği 10 Bin TL’yi Nefes Bebeğin tedavisi için açılan kampanyaya bağışlayarak Nefes Bebeğe umut oldu. Nefes Bebeğin ailesi tarafından düzenlenen kampanyaya çok sayıda vatandaş bağış yaparken, Ressam Altunay’ın bu anlamlı ve örnek olacak bağışı büyük takdir topladı.

Aileyi evlerinde ziyaret ederek emaneti teslim eden Ressam Altunay, satışa çıkarılan anlamlı tabloyu alan hayırsevere de teşekkür ederek, “Amacımız Nefes Bebeği sağlığına kavuşturmak! Hayırseverimiz örnek bir duyarlılık göstererek, eserimizi satın alarak bizleri mutlu etmiş, Nefes Bebeğin yaşama tutunmasına katkı sağlamıştır. Emsallerinin artmasını diliyorum. İnşallah Nefes Bebeğin sağlığına kavuşması için bu bir kıvılcım olacaktır. Bu tür desteklerin artacağını ümit ediyorum” diye konuştu.

Nefes bebeğin ailesi de hayırsever vatandaşa ve ressam Yusuf Altunay’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here