Cavidan Dudu’dan, ‘Hayır’a Destek Çağrısı; “Yarınlarımızı Düşünerek Sandığa Gidin”

0
330

CHP’li Vekil Dudu’nun Annesi Cavidan Dudu’dan, ‘Hayır’a Destek Çağrısı; “Yarınlarımızı Düşünerek Sandığa Gidin”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun annesi Cavidan Dudu, referandum sürecinde en az oğlu kadar çalışarak ‘Hayır’a destek istedi. Anne Cavidan Dudu, CHP İskenderun İlçe Teşkilatında küçük büyük herkesin büyük sevgi ve saygısını kazanan bir isim.

O CHP’lilerin Cavidan Annesi. CHP İlçe Kadın Kolları bünyesinde gerek milletvekili gerekse yerel yönetim belediye başkanlığı seçimlerinde büyük bir özveriyle siyasi çalışmalara katılan Cavidan Dudu’yu, kamuoyu CHP parti meclisi ve Hatay milletvekili Mevlüt Dudu’nun annesi olarak tanıyor. Cavidan Dudu; “Ben partimin neferiyim ve emrindeyim. Oğlumun milletvekili olması benim çalışmalara katılmamı engellemiyor bilakis daha çok hırslandırıyor” dedi.

Sempatik tavırları ve çevresine yaydığı sinerji ile referandum çalışmalarına aksatmadan katkı sunan Cavidan Anne; “Ülkemizin geleceğini ilgilendiren halk oylamasında vatandaşlarımız gerekli hassasiyeti gösterecek ve sandıkta “Hayır” oyu kullanacaktır. Buna yürekten inanıyorum. Referanduma kadınlarımızın gösterdiği yakın ilgi beni umutlandırıyor. Onlara bir çağrım var. Çocuklarımızı yarınlarımızı düşünerek sandığa gidin. Unutmayın ülkemizin geleceği kadınların elindedir” diyerek görüşlerini ifade etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here