Karakaş; “Evet Vermeyi Düşünenlere Hayır’ı Anlatıyoruz”

0
118

Vatan Partisi Hatay İl Sekreteri Sadık Karakaş; “Evet Vermeyi Düşünenlere Hayır’ı Anlatıyoruz”

Referanduma sayılı günler kala çalışmalarını sürdüren Vatan Partisi yöneticileri Erzin ve Dörtyol’da mahalle ziyaretlerinde bulundular. Referandum çalışmaları Vatan Partisi İl Sekreteri Sadık Karakaş, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir, Örgütlenmeden Sorumlu Genel Merkez Üyesi Emilhan Güçlü önderliğinde partililerin yoğun katılımıyla yürütülüyor.

Çalışmalarını özellikle evet oylarının yüksek olduğu bölgelerde sürdürdüklerini kaydeden Vatan Partisi Hatay il sekreteri Sadık Karakaş; “Evet oyu verecek vatandaşlara neden hayır oyu vermesi gerektiğini anlatıyoruz. Bazen olumsuz tutum alanlar var ama genelde halkımız bizim neden hayır oyu vermemiz gerektiği konusunda düşüncelerimizi dikkatle dinliyorlar. Hatta bazen evet vermeyi düşünen MHP ve AKP seçmenleri arasında “oyumu yeniden değerlendiririm” diyenler de oldu” şeklinde konuştu.

Referandum çalışmalarının sonuna yaklaşıldığını hatırlatan Vatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Bedir; “Vatandaşlarımız dikkatli davranmalı. Hayır çalışmaları için emek verenler son haftada evet verecek vatandaşların kapısını çalarak, anlatmaları gerekir. Biz çalışmalarımızda evet verecek vatandaşlara hayır verilmesinin nedenlerini anlattığımızda olumlu tepkiler alıyoruz. Son güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Vatan Partisi örgütlenme bürosundan çalışmalarını yürüten Emilhan Güçlü de, ‘Hayır’ çalışmalarının evet verecek bölgelerde yürütülmesinin oldukça isabetli bir karar olduğunu kaydeden Güçlü; “Vatandaş hayır oyu dağıtanların ve Vatan Partisinin düşüncelerini beğendiğini ve hayır oyu vereceğini söylüyor. Bunun gibi partimizin teröre ve ekonomik krize yönelik programlarımızı vatandaşlar onaylıyorlar. Hayır oylarının artması için çalışmaların evet verecek bölgelerde yürütülmesi son derece isabetli ve halka doğruları anlatmak açısından önemlidir” diye değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here