Arsuz Kaymakamı Sarı; “Doğa ve Su Sporları Festivali’ne Katılım Beklenenin Çok Üstünde”

0
189

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, 12-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan Doğa ve Su Sporları Festivali hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli, Yönetim Kurulu üyeleri Hilmi Diken, Yılmaz Akpınar, Erdal Yılmaz ve Gökhan Gökpınar tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Sarı, İGC yönetimine sıcak karşılamadan ötürü teşekkür etti.

Doğa ve Su Sporları Festivali’nin 12-14 Mayıs tarihlerini arasında gerçekleşeceğini anlatan Kaymakam Sarı, doğa yürüyüşçüleri, yamaç paraşütçüleri, off road, motocross, asfalt motorları, su sporları grupları, dalış  gruplarının yer alacağı festivale katılımın beklenenin çok üstünde olduğunu ifade etti. Kaymakam Sarı, Doğa ve Su Sporları Festivali’nin gündüz birbirinden güzel doğa ve su sporu etkinlikleriyle, geceleri ise kumsalda kurulacak sahnelerde rock ve pop konserleriyle renkleneceğini söyledi.

Amaçlarının Arsuz’u hak ettiği yere getirmek olduğunu vurgulayan Kaymakam Musa Sarı; “12-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Doğa ve Su Sporları Festivali’nde doğa yürüyüşçüleri, yamaç paraşütçüleri, off road, motocross, asfalt motorları, su sporları grupları, dalış  grupları yer alacak, çeşitli stantlar kurulacak. Gündüz tüm bu spor etkinlikleri yapılırken, gece de kumsalda kurulacak sahnede de pop ve rock konserlerimiz gerçekleşecek. Tüm bölge halkımızı renkli geçecek festivalimize mutlaka bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Arsuz’un sadece deniz turizmiyle değil, doğa, tarihi ve kültürel güzellikleriyle bir cazibe merkezi olduğunu belirten Kaymakam Musa Sarı, Arsuz’un hak ettiği yere gelmesi için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Arsuz’un gelişmesi için her zaman yatırımcıların yanında yer alacaklarını söyleyen Kaymakam Sarı, yerli ve yabancı yatırımcıların taleplerini titizlikle değerlendirdiklerini, Arsuz’a hizmet noktasında her türlü desteği vereceklerini belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here