“Canlı Bombaları Hükümet Özel Olarak Koruyor”

0
81

mevlüt dudu (13)CHP’li Vekil Dudu, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP Hatay Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Av. Mevlüt Dudu, Erzin’de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Günü özellikle ev mahalle ziyaretleri ve birkaç işyeri ziyareti ile geçiren Dudu, misafir olduğu yerlerde karşılaştığı yoğun ilgi ve coşku karşısında çok duygulandı. Erzinlilerle bol bol sohbet eden Dudu, 7 Haziran’dan sonra ülkemizde yaşanan olayları ve 1 Kasım seçiminde CHP’nin iktidara çıkması için tüm halkımızın nasıl çalıştığını, CHP’nin önceki seçimdeki seçim vaatlerini herkesin, özellikle de AKP’nin nasıl benimsediğini anlattı.

Vatandaşların kalabalık guruplar halinde karşıladığı Dudu ve beraberindeki partililer, bir yandan sorulan sorulara cevap verirken, bir yanda da CHP’nin seçim projelerini anlattılar.

mevlüt dudu (14)

Ankara’daki patlamada yararlananlar arasında olan Mehmet Özaslan ve ailesini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulunan Milletvekili Dudu; “1 Kasım çok önemli bir tarih. Ülkemiz tam bir kargaşa ortamında, toplumsal güvenliğin sağlanması konusunda hükümet şaşkınlık yaşıyor. Masum insanları apar topar kurgu suçlarla tutuklayan hükümet, canlı bomba listelerine sahip, ama tutuklamak için patlatmalarını bekliyor. Hepimizin can güvenliği sorunu var, ama canlı bombaları hükümet özel olarak koruyor.

Hükümet vatandaşlarımızın canına kast edenlere bir şey yapmamaya devam ediyor, Bakanlar görevlerinin sorumluluklarını yerine getirmiyor ve hatta herkesle dalga geçiyor. Sonuçta ölen insanlarımızla ailelerinin ocağına ve yüreklerine ateş düşüyor. Vatandaşlarımız her şeyin farkında. Gereğini yapmak için 1 Kasım’ı bekliyor. Partimiz iktidar yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. CHP her zaman halkın yanında, halkla birliktedir. Vatandaşlarımızı birbirine düşürüp ölümlere göz yumanlardan 1 Kasım’da hesap soracağız. Bizlere ve CHP’ye destekleriniz bizi  gururlandırıyor. Hep birlikte iktidar yolundayız” dedi.

Milletvekili Dudu ve beraberindeki partililer, Demokrat Parti Erzin ilçe Başkanı Uğur Aksay’ı da ziyaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here