‘Canı Gönülden Bu Hizmete Adayım!’

0
65

bülent seküçoğlu4Bülent Seküçoğlu’ndan İnşaat Mühendisleri Odasına Ziyaret

CHP’den Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Seküçoğlu, kendisinin de bir zamanlar başkanlığını yürüttüğü İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) İskenderun temsilciliğini ziyaret etti. Dün gerçekleştirilen ziyarette kendisine her zaman destek olmaya hazır olduğunu belirten İMO Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli de hazır bulundu.

İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilciği yönetim kurulu üyeleri ile Hatay Şube Başkanı Selim Harbiyeli’nin hazır bulunduğu bu ziyarette, Bülent Seküçoğlu, yapmayı hedeflediği projelerini de anlattı.

Sohbet esnasında söz alan Hatay Şube Başkanı Harbiyeli; “Şube olarak içimizden biri olan Bülent Seküçoğlu’nun böyle bir göreve talip olması bizleri sevindiriyor. Bu çıktığı yolda bizler her zaman için yanında olmaya hazırız. Bizim de kendisinin yanında olduğumuzu hissettirmek de önemlidir diye düşünüyorum” dedi.

bülent seküçoğlu5

İskenderun Temsilcilik Başkanı Emin Havlioğlu ise; “Onursal başkanımızın belediye başkan aday adayı konumu ile ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Kendisi zorlu bir yola çıkmış durumdadır. Bu yolda meslektaşımıza başarılar dilerken, her zaman için yanında olacağımızı bilmesini de isteriz” diye konuştu.

Yıllardır bu odada başka aday adaylarının ağırladığını anımsatan Seküçoğlu, şimdi kendisinin böyle bir konumda ağırlanmasındaki duyguyu kelimler ile ifade etmekte zorlandı. Seküçoğlu, Arsuz’un doğal dokusu ve sosyal yapısı ile iyi bir yere sahip olduğuna işaret ederek; “Arsuz’un şu konumu ile çok büyük hizmetlere ihtiyacı vardır. Bizlerde her zaman dediğimiz gibi Arsuz’un planlanması için gönül ve ekip işi ister. Genel merkez ve halkında beni seçmesi halinde Arsuz’a en iyi şekilde hizmet vereceğimi, sizlerle birlikte bu görevi yürüteceğimi bilmesini isterim. Hizmetlerimiz toplumsal huzur ve barış önceliğinde olacaktır. Odalar ile işbirliği ve dayanışma içerisinde Arsuz’a en iyi hizmeti getirmeyi planlıyoruz. Canı gönülden bu hizmete adayım!” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here