Civelek; “Muhtarlık Gönüllülük İşidir”

0
82

civelek-muhtar1Hatay Muhtarlar Derneğinin düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, muhtarlığı gönüllülük işi olduğunu söyledi. Dernek Başkanı Mahmut Gülcü de iki yıla yakın kurulduğumuz günden bu yana üye sayılarını çoğaldığına vurgu yaparak, bu oluşum ile güçlendiklerini belirtti.

Dernek binasında kahvaltılı toplantı düzenleyen Hatay Muhtarlar Derneği, bu toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i de davet etti. Toplantıda söz alan Dernek Başkanı Mahmut Gülcü, kuruldukları günden bu yana üye sayılarının 513’e ulaştığını anımsatarak; “Birçok ilçe ve beldelerden muhtar arkadaşlarımız derneğimize katkı sağlamaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu oluşumun çoğalması ile güçlendiğimizi düşünüyorum. Birlikten kuvvet doğar, ağaçlarının dallarıyla da gürler” dedi. Gülcü, İskenderun Belediye Başkanı Civelek’in çok önemli hizmet ve çalışmalar yaptığını da anımsatarak, halka yaptığı hizmetlerden dolayı tüm Hatay’daki muhtarlar adına şükranlarını sundu.

civelek-muhtar2

“Muhtarlık gönüllülük işidir” diyen Belediye Başkanı Civelek, konuşmasında bu dernek çatısı altında birlikteliğin ileriye dönük umut verici olduğunu belirtti. Civelek; “Bu birlikteliğin devam etmesiyle ilimizin daha güzel yerlere gelebileceğini düşünüyorum. Dernek Başkanımız Mahmut Gülcü az önceki yaptığı konuşmada İskenderun’da yapılan bütün çalışmaları, sanki orada yaşıyormuşçasına saydı. Bizler memleketimize, halkımıza layık olmaya çalışıyoruz. Muhtarlara saygım çok büyük! Çünkü muhtarlar hiçbir partiye üye olmadan direkt kendileri bağımsız aday olurlar ve seçilirler. Muhtarların görevini daha iyi yerine getirmesi amacıyla daha çok yetki ve daha fazla katkı sağlanması gerekir” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here