Çalışmalar İskenderun’da Sürecek!

0
151

körfez iskenderunspor49Turuncu-Mavili Ekibin 30 Günlük Kampı Sona Erdi

2014-2015 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Körfez İskenderunspor’un Kızılcahamam’daki 3. etap kampı geçtiğimiz hafta sonu tamamlandı. Turuncu-Mavili ekip kamp süresince özel karşılaşmalar da yaptı. Kampı başarılı bir şekilde tamamlayan Körfez İskenderunspor, yeni sezon çalışmalarına yarından itibaren İskenderun’da devam edecek.

Yeni sezon hazırlık yapmak için Kızılcahamam’da 30 günlük kamp çalışması yapan ve kampı başarılı bir şekilde tamamlayan Körfez İskenderunspor’da tüm futbolculara 3 günlük izin verildi. Yarın tekrar İskenderun’da toplanacak olan futbolcular ligin başlama tarihine kadar çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürecek.

körfez iskenderunspor50

Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Mehmet Hünkaroğlu, 30 günlük kamp çalışmalarını değerlendirerek; “Yeni sezon öncesi 3 etaptan oluşan 30 günlük kamp çalışmalarımızı tamamladık. Kamp esnasında bazı özel karşılaşmalar da yaptık. Özel karşılaşmalarda kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydirdik. Kızılcahamam kampımız bittiği için tüm futbolcularımıza izin verdik. Yarın İskenderun’da tekrar bir araya gelerek yeni sezon hazırlıklarına devam edeceğiz” dedi.

Körfez İskenderunspor kampın son gününde oynadığı hazırlık maçında Sivas 4 Eylülspor’u 3-2 mağlup etti. Turuncu-Mavililerin gollerini Edim Demir (2) ve Yiğit Çam attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here