“Çalışma Azminiz ve Enerjiniz Sahaya Yansıyor”

0
98

ender çolakoğlu21CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’ndan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya Övgü:

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Ender Çolakoğlu, Başkan Nazım Culha’ya; “Rahat ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak için sizin ve ekibinizin iyi niyeti, enerjisi ve çalışma azmi sahaya yansıyor” diyerek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

ender çolakoğlu22

Arsuzlu olarak, halkın sorunlarına çözüm üretmek ve halka hizmet etmek için siyasete atıldığını ve milletvekilliğine talip olduğunu da ifade eden Çolakoğlu; “Ekibimizle birlikte beynimizi, ruhumuzu, heyecanımızı ortaya koyduk. 2015 seçimlerinde CHP’yi hem yerelde, hem de genelde iktidara taşımak istiyoruz. Bunu gerçekleştirmek için de partimizin tüm örgütlerine, birimlerine, siyasi kadrolarına görev düşüyor” dedi.

Halkın karşısına hekimlik mesleğinin yanı sıra, siyasetçi olarak da çıkan CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu’na çıkmış olduğu yolda başarılar dileyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, yaptığı hizmetleri anlatırken, 100 dönümlük bir alanda 300 – 400 bin nüfusa hizmet verebilecek kapasiteye sahip, içinde tüm birimleri barındırabilecek ve kompleks şeklinde tasarlanacak olan yeni belediye hizmet binası için çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here