Vali Topaca; “Milletimizin İradesi Hep Hayırlıdır”

0
121

oy-vali1Hatay Valisi Ercan Topaca, eşi Sevim Topaca ile birlikte Antakya Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde 1147 No’lu sandıkta oy kullandı. Oy kullanmak için saat 09.00’da sandık başına giden Vali Topaca, oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hatay’da seçimlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi ve vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamı içerisinde oy kullanabilmesi için ilk günden itibaren gereken tüm tedbirleri aldıklarını belirten Vali Topaca; “Her sandık başında görevli personelimiz var. Herhangi bir haksızlığa yol açmadan seçimin ilimizde güven ortamı içinde geçmesi için sandık alanında ve sandık çevresinde fiilen görev yapan 1541 jandarma ve 4148 polis olmak üzere toplamda 5689 güvenlik personelimiz var. Vatandaşlarımızın hür iradesine herhangi bir şekilde baskı olmadan seçimin gerçekleşmesi demokrasinin bir gereğidir. Biz de o çerçevede bütün tedbirleri Valilik olarak aldık. Demokrasi aslında bir hoşgörüdür. Bu ortamda seçimin yapılması, herkesin hoşgörü çerçevesinde oyunu kullanması bizim temennimizdir. Bu seçimden ülkemiz, devletimiz ve milletimiz için hayırlı bir sonuç çıkacağını ümit ediyorum. Çünkü milletimizin iradesi hep hayırlıdır” dedi.

Milletvekili Genel Seçimleri’nin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade eden Vali Topaca, ilimizin derin hoşgörü, birlik ve beraberlik duygusu içerisinde bu seçimi de demokrasi şöleni şeklinde geçireceğine inandığını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here