Çakır; “Öğretmenlerimizden İsteğimiz, Fikri Hür, Vicdanı Hür Nesiller Yetiştirmeleridir”

0
62

24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayan Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) İskenderun İlçe Başkanı Kazım Çakır; “Çağdaşlıkta ve teknolojik kalkınmada öğretmenlerimizin rehberliği, onların öğretileriyle medeni ülkeler seviyesine ulaşacağımıza güvenimiz tamdır” dedi.

Dernek binasında bir basın toplantısı yaparak öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan TEMAD İlçe Başkanı Çakır; “Yeni neslimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimize, bu güzel günde saygı ve şükranlarımızı sunarken kendilerini bu uğurda verdikleri fedakarlıkları nedeniyle kutlamayı bir borç biliriz. Hiç kuşkusuz yeni nesil saygıdeğer öğretmenlerimizin eseri olacaktır. Bu nedenledir ki ulu önder Atatürk gençlerimizi onlara emanet etmekle öğretmenlerimize büyük bir vasiyette bulunmuştur.

Bizler muasır medeniyet seviyesine onların gayretleri ile ulaşacağımıza inanan bir kitleyiz. Çağdaşlıkta ve teknolojik kalkınmada öğretmenlerimizin rehberliği, onların öğretileriyle medeni ülkeler seviyesine ulaşacağımıza güvenimiz tamdır. İnsanımızın eğitilmesinin devletimizin yaşatılmasında en büyük faktör olduğuna inanıyoruz. Türk milletinin onurlu ve saygın bir millet olarak yaşayabilmesi iyi eğitilmiş insan kaynaklarıyla mümkün olduğu kanaatini taşımaktayız.

Öğretmenlerimizden bizimde istediğimiz tek şey fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmeleridir. Atatürk ilke ve devrimlerini sonsuza dek yaşatacak nesiller hepimizin gururu olacaktır. Bu sebeptendir ki saygı değer öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyor saygı ve hürmetle ellerinden öperken ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi de saygı ve rahmetle anıyoruz” diyerek görüşlerini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here