Naciye Düzen’e Kardeş Okuldan İade-i Ziyaret

0
129

Geçtiğimiz günlerde kardeş okulları olan Selahattin Alanya İlköğretim Okulu Anasınıfına, bayramlaşma ve yardımlaşma ziyaretine giden Naciye Düzen Anaokulunun miniklerine, kardeş okul da iadeyi ziyarette bulundu.

Selahattin Alanya İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleri eşliğinde önceki gün Naciye Düzen miniklerini ziyaret etti. Konuklarını makamında kabul eden Naciye Düzen Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz; “Selahattin Alanya İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri, okul müdürü ve öğretmenleri okulumuza teşekkür ziyaretine geldiler. Bu güzel ziyaretleri ve aramızda oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Selahattin Alanya İlköğretim Okulu Anasınıfı bizim kardeş okulumuzdur, onlarla birlikte daha çok güzel etkinliklere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Ziyaret hoş sohbet ortamında gerçekleşirken, iki okulun minikleri de eğlenerek kaynaşma ve yeniden birlikte oynama şansı yakaladılar. Her ili okul öğrencilerinin eğlenceli durumları ise görülmeye değerdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here