Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor

0
73

büyükşehir ramazan1Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri birbirinden güzel gösteri ve programlarla Hatay halkının beğenisine sunuluyor.

Ramazan Ayının ilk gününden itibaren sosyal ve kültürel faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, eski Ramazanları yeniden yaşatmak  ve halkımıza güzel vakit geçirmek için düzenlenen Ramazan etkinliklerinde her akşam farklı bir gösteri, program ve tiyatro oyunları ile halkın ilgisini ve beğenisini topluyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi Ankara Orta Oyuncuları tiyatrosundan 27 kişilik tiyatro ekibini Hataylılarla buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Orta oyuncularının seçkin sanatçı kadrosu tarafından 03 Temmuz Perşembe İl Kültür Merkezi salonunda Yaşar Kemal’in ölümsüz eseri “Yer Demir Gök Bakır” isimli tiyatro oyunu halka ücretsiz olarak sahnelenirken, bugün ise yine Ankara Orta oyuncuları tiyatro sanatçı kadrosu saat: 21.00’da İl kültür Merkezi Salonunda bu kez Yavuz Tuğrul’un eseri olan “Şekerpare” adlı tiyatro oyununu halka ücretsiz olarak sunacak.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş; bu tür faaliyetlerin devam edeceğini ve Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosu kadrosunu misafir etmekten mutluluk duyduklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here