Aslıyüce; “Bu Kapı Hizmet Üretmek Üzere Açılıyor!”

0
70

türk metal-sen16Türk Metal-Sen Çukurova Bölge Temsilciliği Açıldı

Türk Metal Sendikası Çukurova Bölge Temsilciliği’nin açılış törenine gerçekleştirildi. Törene, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Muharrem Aslıyüce ve Mesut Gezer, Türk Metal Sendikası Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde, Türk Metal Sendikası İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan katıldı.

Törende konuşan Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Aslıyüce; “Türk Metal Sendikası olarak başta İsdemir çalışanları olmak üzere bütün İskenderun’daki emekçilerin ikinci müracaat kapısını açıyoruz. Bu kapı İskenderun’da bulunan, bütün çalışan arkadaşlarımızın ihtiyaçları, talepleri, beklentileri ve burada emek adına, alın teri adına hizmet üretmek üzere açılıyor. Bu kapı bütün çalışanlarımızın müracaat kapısı olacak” dedi.

Sendikalar Emekçi Hakkının Korunduğu Yerlerdir!

Törende yaptığı konuşmasında, emeğin en yüce değer olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Hayatım boyunca benim bir inancım vardır. Emek en yüce değerdir. Bir ülke emeğe, üretime ne kadar destek ve önem verirse o ülke o oranda kalkınır. Sendikalar emekçi insanların haklarının korunduğu kurumlardır. Burada sendikalar var. Ve işçi kardeşlerim kendi emeklerini en fazla koruyan, yücelten hangi sendikaysa orada özgürce o sendikada bulunma hakkına sahiptirler. Şuna inanıyorum bütün sendikalar aslında üyelerinin emeklerini en iyi şekilde değerlendirmesine vesile olan, çalışan kuruluşlar. Bütün gönlümle işçi kardeşlerimizin hayatını daha iyi idame ettirebilmeleri, daha rahat yaşayabilmeleri, çalışma koşullarının daha iyi hale getirilebilmesini kim daha iyi temin ediyorsa başımın üstüne ve onlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

türk metal-sen17

İnsanların emeğine değer vermenin önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Çağımız demokrasi, özgürlük ve şeffaflık çağı. Eğitim birinci plandadır. Önemli olan insanların emeğine değer vermektir. Emeğine ne kadar değer verirseniz, onları ne kadar değerlendirirseniz insanlar o kadar yanınızda olur. Halkımız artık kavga gürültü istemiyor. Kendisinin hakkını birinci derecede koruyanı insanlar artık anlıyor. İnsanlarımızda, işçilerimizde sağduyu var. Eğitime önem veren çalışmalarınızı memnuniyetle gördüm. Sizlere başarılar diliyorum. Her şey üretici, emekçi için” şeklinde konuştu.

Başkan Civelek’in, işçinin, emekçinin her zaman yanında olduğunu belirterek, açılış töreni anısına kendisine bir çift fincan veren Türk Metal Sendikası Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde, “Başkanımızın desteğini, gönlünü hep yanımızda hissettik. Kendisini çok seviyoruz. İskenderun’da doğru hizmetler yaptı. Şehri rahatlattı” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here