Bölgesel Güç Birliği Platformundan Başkan Savaş’a Ziyaret

0
67

büyükşehir-güçbirliği1Gaziantep Ticaret Odası’nın başlatmış olduğu Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Antakya, Osmaniye ve Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Oda Başkanlarının katılımıyla oluşturulan Bölgesel Güç Birliği Platformu üyeleri, Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

Ziyarete Gaziantep, Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Antakya, Osmaniye, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Oda Başkanları, Genel Sekreterleri, Karacadağ Kalkınma Ajansı, DOĞAKA, İKA Genel Sekreterleri katılım gösterdi.

ATSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek olan “Küresel Isınma ve Kuraklık” konulu Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Toplantısı’na katılmak üzere ilimizde bulunan heyet adına, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Hikmet Çinçin Başkan Savaş’a çiçek takdim etti.

büyükşehir-güçbirliği2

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin Güç Birliği Platformunun kuruluş amacı ve çalışmaları hakkında Başkan Savaş’a bilgi verdi.

Başkan Savaş, 43 yılın en kurak yılını yaşayan ilimizde kuraklıktan kaynaklanan sıkıntılar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Savaş, önemli hadiseler için bir araya gelip çözüm arayışları içinde olan güç birliği platformunun bu birlikteliğinin takdir edilmeye değer olduğunu ifade ederek, yapılan çalışmaların bölgeye çok faydalı olacağını, şu güzel birlikteliğin bile insanlara moral vereceğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş ziyaretin sonunda heyet üyelerine hediyeler verdi ve hatıra fotoğrafı çekildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here