Bölgesel Amatör Lig’in Son Biletini Kim Alacak?

0
86

bal son biletİlimizi, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de temsil etmek için Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden Karayılan Belediyespor ile Belen Belediyespor yarın Antakya’da karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın galibi daha sonra de Erzin Belediyespor ile karşılaşacak.

Bölgesel Amatör Lig hedefi içerisinde olan ilimizin iki güzide takımı olan Karayılan Belediyespor ve Belen Belediyespor, yarın birbirleri ile karşı karşıya gelecek. Tek maç usulü ile Antakya’da karşı karşıya gelecek olan takımlar, galibiyet için birleri ile kıyasıya mücadele edecekler. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılacak olan takım, Bölgesel Amatör Lig için de son viraja girmiş olacak. Karayılan ile Belen temsilcilerinin yapacağı maçtan galip çıkan ekip, Bölgesel Amatör Lig’de uzun süredir mücadele veren Erzin Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Daha önceden Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı garantileyen Reyhanlı Belediyespor’un ve 3. Ligden düşerek, bu sezon BAL’da oyacak olan İskenderunspor 1967’nin ardından, ligdeki üçüncü temsilcimiz de yapılacak olan bu iki kritik karşılaşma sonunda belirlenecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here